Friday, November 27, 2009

Ανακοίνωση Κυκλοφορίας: FreeBSD 8.0-RELEASE


Σήμερα το βράδυ, το FreeBSD Project ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία της έκδοσης 8.0-RELEASE. Το 8.0-RELEASE διαθέτει διάφορα νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τη σειρά 7.Χ. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με αυτά στη σελίδα What's Cooking for FreeBSD 8 του Ivan Voras. Με την κυκλοφορία του 8.0-RELEASE τερματίζει και η ανάπτυξη της σειράς 6.X.

Mπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά του 8.0-RELEASE στη σχετική ανακοίνωση:

FreeBSD 8.0 Release Announcement

Το 1o CD και το DVD της 8.0-RELEASE περιέχει και το Ελληνικό Εγχειρίδιο, αποτέλεσμα επίπονης εργασίας του FreeBSD Greek Documentation Project. H τεκμηρίωση διατίθεται ως πακέτο (el-freebsd-doc) και μπορείτε να την εγκαταστήσετε μέσω του sysinstall κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ή και αργότερα.

Μπορείτε να κατεβάσετε οποιαδήποτε διαθέσιμη έκδοση του FreeBSD από κάποιο από τα πολλά mirror sites. To 8.0-RELEASE έχει ήδη εμφανιστεί στους FTP servers μεγάλων ελληνικών ISPs.

Τέλος, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την Δικτυακή Τοποθεσία της Ελληνικής Κοινότητας FreeBSD

Kαλή εγκατάσταση!

Saturday, November 7, 2009

Η Ελληνική Κοινότητα FreeBSD απέκτησε Site!

Ναι είναι γεγονός! Από σήμερα, η Ελληνική κοινότητα του FreeBSD απέκτησε και το αντίστοιχο portal. Μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση:

http://www.freebsdworld.gr


Αν χρησιμοποιείτε FreeBSD (αλλά ακόμα και ως απλός επισκέπτης), δημιουργήστε ένα λογαριασμό και αφήστε μας ένα σχόλιο. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε.